Så här handlar du på Kondomtorget

Denna guide är till för att hjälpa dig att enklare navigera i vår e-butik, så att du får full användning av alla våra smarta funktioner och enkelt finner den produkt du söker. För att alltid ge dig bästa möjliga användarupplevelse, anpassar sig vår hemsida automatiskt till din skärmstorlek.

Kondomstorlekar

De flesta av våra kunder har frågor gällande kondomstorlek, hur man mäter sin penis och vilken kondom man ska välja. Därför har vi sammanställt en enkel guide som hjälper dig hitta rätt kondomstorlek.

Skräddargaranti

Vi är tror på kondomer med perfekt storlek och vi är säkra på att du kommer att älska skräddarsydda kondomer från TheyFit®. Skulle du råka köpa fel kondomstorlek, ger vi dig 100% rabatt när du köper en annan storlek. Allt du behöver göra är att kontakta oss och ange ditt ordernummer.

Glidmedelsguiden

Många av våra kunder undrar vilket glidmedel de ska använda, varför glidmedel ska användas, vad som är skillnaden mellan olika glidmedel och varför vissa glidmedel har en kylande, värmande eller fördröjande egenskaper. Allt om glidmedel har vi sammanställt i en enkel guide som hjälper dig välja rätt glidmedel.

Hall of Fame

Undrar du vilken kondom som är bäst? Vi har samlat in respons från er kunder och tillsammans med vår hemliga testpanel kan vi nu avslöja att RFSU True Feeling har utsetts till Sveriges bästa kondom år 2015. Ta reda på vilka tio kondomer som är mest älskade i Sverige. Besök vår Hall of Fame.

Hitta rätt produkt

På Kondomtorget finns det många olika sätt att finna den produkt du söker efter. Eftersom vi alla har lite olika tillvägagångs sätt när vi söker efter produkter och information på nätet, har vi valt att erbjuda de mest använda metoderna.

Varumärken

Söker du efter ett specifikt varumärke eller en viss tillverkare? Längst till höger i menyn, under fliken "Varumärken", har vi samlat alla våra varumärken, så att du enkelt finner hela utbudet från ett och samma varumärke. På enheter med mindre skärm, hittar du denna flik längst ner i menyn ().

Kategorier

Vi har samlat ihop alla våra produkter och kategoriserat dem utifrån deras användningsområde, så att du enkelt hittar alla kondomer på ett ställe och lustförhöjande produkter på ett annat. Alla våra kategorier finner du i menyn.

Använd produktfilter

På alla våra kategorisidor kan du enkelt filtrera produkter utifrån storlek, form, smak och många andra egenskaper. Om du redan har tagit reda på din kondomstorlek kan du med ett par klick ta fram alla kondomer som passar just dig. Letar du efter knottriga kondomer? Eller vill krydda stunden med våra smaksatta kondomer? Med vårt produktfilter kan du enkelt få fram de produkter som intresserar dig.

På datorer och surfplattor finner du filtret i vänstra kolumnen och på enheter med mindre skärm finns filtret under fliken "Filter".

Sök efter produkter

Sedan sökmotorerna Altavista, Yahoo, Google och Bing, har allt fler av oss fått vanan att söka efter det vi vill ha. Om du känner till produktnamnet, varumärket eller en produktegenskap kan du med hjälp av sökrutan (), högst upp på hemsidan, få fram den produkt du letar efter.

Avancerad sökning

Ibland är det inte lätt att specificera något med endast text, därför kan du med hjälp av vår avancerad sökning kombinera flera attribut för att få fram just den produkt du söker efter. Här kan du bland annat välja mellan en eller flera tillverkare, ange ett prisintervall, och sök efter specifika produktegenskaper.

Mitt konto

Det har aldrig varit enklare att beställa kondomer från nätet! Med ett kundkonto hos oss kan du handla mycket smidigare, använda dig av flera leveransadresser, granska och spåra dina beställningar och ta del av våra exklusiva kampanjer.

Du som är befintlig kund kan enkelt med några få klick upprepa din senaste beställning eller en tidigare beställning via din orderhistorik. Du behöver därmed inte fylla i dina uppgifter på nytt eller leta upp samma produkter varje gång du ska handla kondomer. Uppgifterna finns sparade under ditt kundkonto.

Kondomtorget ger dig alltid tillgång till ett antal tjänster som gör det enkelt och roligt att handla kondomer. Vi vill påstå att det aldrig har varit enklare att beställa billiga kondomer från oss!

Är du ännu inte kund? Du kan enkelt och helt kostnadsfritt skapa ett kundkonto.

Prenumerera på nyhetsbrev

Är du ny på Kondomtorget? Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och ta del av våra exklusiva kampanjer. Som prenumerant har du tillgång till en mängd unika erbjudanden, som gör våra billiga kondomer ännu billigare! Vi lovar att aldrig sprida, dela, sälja, överlämna, avslöja, publicera, eller marknadsföra dina uppgifter på något som helst sätt. Punkt. Börja prenumerera redan idag!

Allmänna villkor

Under allmänna villkor finner du våra köpvillkor och allt du behöver veta när du handlar på Kondomtorget. Våra villkor följer svensk Konsumentköplag och vid eventuellt tvist (vi har aldrig haft någon) kommer vi alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Läs mer om våra allmänna villkor.

Leveransvillkor

På Kondomtorget gör vi ALLT för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt! Allt vi säljer finns på eget lager för omgående leverans. Beställningar som kommer in före kl. 17 under helgfria vardagar, skickas samma dag! Alla försändelser skickas med PostNord.

Leveranstid

  • 1 dag leveranstid för boende med postnummer under 820 00, ungefär söder om Gävle (ej Gotland).
  • 2 dagar leveranstid för boende med postnummer över 820 00, i tätort med omnejd samt hela Gotland.
  • 3 dagar leveranstid för boende med postnummer över 820 00, i glesbygd med lantbrevbäring.

Efter att din försändelse lämnat vårt lager, får du SMS-avisering från Posten så fort din försändelse har sorterats. Försändelser som får plats i din brevlåda kommer direkt hem till dig och aviseras inte, medan större beställningar hämtas ut hos närmsta ombud efter avisering. I de fall du inte uppgett ett mobilnummer, skickas avisering till den e-postadress du angivit vid köpet.

Fri frakt

Inom Sverige har vi alltid fri frakt och för beställningar till utlandet debiteras en viktbaserad fraktkostnad.

Detta är ett utdrag av våra leveransvillkor, läs alla våra leveransvillkor och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av fraktfria erbjudanden och våra senaste kampanjer.

Betalningsalternativ

Vi värdesätter hög säkerhet, enkelhet och många valmöjligheter. Välj att betala med kort, handla på faktura, swisha med mobilen, välj direktbetalning, överför via PayPal eller var fortsätt vara gammalmodig med Bankgirot. Vad du än väljer, ser vi till att din betalning hanteras snabbt och säkert. Tänk på att dina varor skickas först när vi har mottagit din betalning. Därför är leveranstiden en till två dagar längre om du väljer att betala via Bankgirot. Ta reda på allt om våra betalningsvillkor.

Frågor och Svar

Vi har genom åren fått en del återkommande frågor om våra produkter, kondomer och sex i allmänhet. Därför har vi sammanställt de vanligaste frågorna i hopp om att ge ett snabbt svar till dig som söker efter mer information. Gå till Frågor och Svar.

Vi hjälper dig

Vänd dig gärna till vår kundtjänst om du vill ha mer information om våra produkter, har frågor om våra allmänna villkor, frågor som berör din beställning eller köp av kondomer. Vår personal har god kunskap inom området och hjälper dig gärna med dina funderingar kring valet av kondom. Chatta med oss när vi är online () eller kontakta oss.