Personuppgifter


Allmän information

Vi vet att du bryr dig om hur information om dig används och delas. Vi uppskattar ditt förtroende och vill att du ska känna dig trygg när du kommer till vår webbplats.Kondomtorget förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204), branschregler och andra relevanta normer.


Vad innebär personuppgifter
Med personuppgifter omfattas bland annat namn, adress, telefonnummer, e-postadress, varor eller tjänster du har köpt såväl som uppgifter om ditt senaste besök på vår hemsida. En del av uppgifterna hämtas automatiskt, såsom IP-adress, webbläsarversion, operativsystem, hänvisningslänk, datum och tidpunkt.

Vad används dina personuppgifter till

Varje gång du besöker webbplatsen eller förser Kondomtorget med information accepterar du policyn som den är skriven vid det aktuella tillfället. Genom att använda webbplatsen godkänner du att Kondomtorget använder den information som du tillhandahåller i syfte att fullfölja vårt åtagande till dig som kund.


Begär att ta del av, ändra eller ta bort dina personuppgifter

Som kund har du enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Detta gör du genom att kontakta oss eller använda nedanstående kontaktuppgifter:

Kondomtorget
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorget
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorget.se/

twitter: http://twitter.com/kondomtorget
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorget

Om du inte längre vill motta nyhetsbrev kan du logga inMitt konto och ändra dina uppgifter. Om din e-postadress ändrats logga inMitt konto med din gamla e-postadress och uppdatera dina uppgifter.


SPAM-policy och tredje part

Vi medverkar ej till att skicka så kallat SPAM. Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation som du har initierat. E-postutskick från tredje part förekommer ej. Vi förbehåller oss rätten att skicka information som berör vårt företag Pavlic Store AB.


Missbruk av personuppgifter

Vid försök till bedrägeri eller annat missbruk av tjänster på Kondomtorget, förbehåller sig Pavlic Store AB rätten att neka användare tillgång till Kondomtorget och de tjänster som tillhandahålls. I grövre fall kommer även en polisanmälan att behandlas.


Länkar till andra webbplatser

Vänligen notera att länkar som finnas på Kondomtorget kan medföra att du besöker andra webbplatser som innehåller andra regler för integritetsskydd än vad som anges här hos oss.


Ändring av policy

Vi ber dig att studera denna integritetspolicy med jämna mellanrum eftersom den kan komma att uppdateras. Du kan se när polcyn senast uppdaterades längst ner på denna hemsida. Om det sker väsentliga förändringar av denna policy kommer Kondomtorget att meddela dig genom att placera ett tydligt meddelande på webbplatsen förstasida.


Senast uppdaterad: 2012-07-01