Lustförhöjande

Lustförhöjande

3 artiklar

per sida

 • pjur® superhero glide

  pjur® Superhero glide är till för män som gärna använder sig av naturens hjälpmedel för att nå sin fulla potential. Det är ett vattenbaserat glidmedel som inte bara upprätthåller ett otroligt bra glid, utan också får blod att flöda och kön att svälla. Gingkoextrakt är ett av glidmedlets ingredienser, vilket sedan lång tid tillbaka har varit känt som ett prestationshöjande medel i den kinesiska medicinens värld.

  Med pjur® Superhero glide kan du förbättra och förlänga sexakten och det kommer fylla rummet med en sexig, het energi som ger dig kraften att ta kontroll över din prestation. Glidmedlets ingredienser är fullt naturliga och det är enbart dina egna dolda krafter som lockas fram och släpps fria.

  Läs mer

  Börjar på: 199,00 kr

  Slut i lager

 • Pasante Female Stimulating Gel

  Pasante Female Stimulating Gel, är en mjuk gel som ökar känsligheten när den appliceras på klitoris. Den bidrar till att öka njutningen och intensifiera dina orgasmer med den där pirriga känslan. Pasante Female Stimulating Gel är utformad för att hjälpa dig att få en tillfredsställande orgasm varje gång du har sex.

  Läs mer
 • 129,00 kr

3 artiklar

per sida