Köp kondomer för varje storlek, form och smak

Vi erbjuder ett stort sortiment av kondomer, glidmedel, intimvård och hemtester med snabb och diskret hemleverans till hela världen. Hos oss kan du köpa skräddarsydda kondomer och betala tryggt med kort, faktura, Internetbank, Bankgirot, PayPal och Swish. För dig som bor i Sverige, har du din försändelse hemma i brevlådan redan nästa vardag.

Skräddarsydda kondomer - perfekt kondomstorlek
RFSU Pasante FAIR SQUARED FRENCH LETTER MY.SIZE
pjur® TheyFit Sultan masculan Playboy

Överblicka alla våra kondomer och filtrera fram just den kondomen som passar din storlek, form eller smak. Ett urval av kondomer finner du nedan.

Artiklar 1 till 64 av totalt 66

per sida

Artiklar 1 till 64 av totalt 66

per sida

Vilken kondom ska du välja?

Du är inte ensam ifall du undrar vilken kondom som passar dig bäst. Vi på Kondomtorget erbjuder många olika sorter och vi brukar säga att vi har något för varje storlek, form och smak. Vad du har för smak är för oss svårt att avgöra, men det vi kan göra är att underlätta för dig att hitta en kondom av rätt storlek och form. Därför har vi sammanställt en liten guide som hjälper dig välja rätt kondomstorlek.

Kom ihåg att kondomer är ett säkert skydd mot oönskad graviditet, förutsatt att kondomen används under hela samlaget. Kondom är också det enda preventivmedlet som skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar. Vi på Kondomtorget förespråkar alltid för användning av kondom vid samlag.