Här får du gratis kondomer

Driver du en blogg eller har en egen hemsida? Då kan du få 99 kondomer av oss gratis - utan några som helst köpkrav! Kondomerna skickas dessutom fraktfritt och i diskret förpackning till den adress du angivit. Hjälp oss att göra kondomerna mer synliga och låt oss bjuda på upp till 99 kondomer helt gratis. Erbjudandet är öppet för alla som vill samarbeta med oss.

Ta din bloggs PageRank och multiplicera den med elva; så många kondomer får du gratis av oss! Skriv ett kort inlägg på din blogg om kondomer, eller varför inte tipsa om gratis kondomer? För att få ta del av vår kampanj behöver du ha skrivit ett inlägg senast den 31 december 2013. Du kan få högst 99 kondomer gratis för varje blogg eller hemsida du äger.

Gratis kondomer från RFSU, Pasante och French Letter

Såhär gör du för att få gratis kondomer:

  • Kolla din bloggs PageRankhttp://www.pagerankme.com/ genom att ange länken till din blogg.
  • Skriv ett kort inlägg (minst 250 ord) på din blogg om kondomer och länka till valfri kondom på vår hemsida.
  • Skicka direktlänken till ditt inlägg tillsammans med dina adressuppgifter genom att kontakta oss.
  • Vi kommer kort därefter att kontrollera ditt inlägg och skicka dina kondomer med morgondagens post.

Exempel:

Du driver en blogg som har har PageRank 4. Du länkar till RFSU True Feeling och skriver ett kort inlägg om kondomer. Efter att ha kontaktat Kondomtorget får du 44 stycken kondomer gratis.

Villkor:

Kondomtorget förbehåller sig rätten att i förtid avsluta kampanjen och att neka användaren gratis kondomer vid missbruk av kampanjen. I det fall kampanjen avslutas i förtid får alla kunder som redan har skrivit ett blogginlägg gratis kondomer!