Frågor & Svar

Här samlar vi de vanligaste frågorna från er kunder

Många av våra kunder har frågor som vi tycker är återkommande för oss och vi inser att det behövs mer tydlig information och lättillgängliga svar. Därför har vi sammanställt de vanligaste frågorna här nedan i hopp om att underlätta för dig som söker efter information att få ett snabbt svar. Denna sida är ännu inte helt färdig, men vi jobbar på att slutföra den! Under tiden har vi åtminstone samlat ett antal frågor.

Kondomer

Hur tar jag reda på min kondomstorlek?

Svar: Rätt enkelt! Följ vår storleksguide, lär dig hur du ska mäta din penis och hitta din storlek i vår storlekstabell. När du vet vilken storlek du behöver, kan du enkelt ta fram alla kondomer i din storlek med hjälp av vårt filter på vår kategorisida.

Hur lång hållbarhet har kondomer?

Svar: För kondomer av naturgummilatex är bäst-före datumet i regel fem år från tillverkningsdatumet. På våra produktsidor kan du hitta bäst före-datumet för alla våra kondomer.

Övriga frågor

Hur använder jag er e-butik på bästa sätt?

Svar: Vi har sammanställt en liten guide som hjälpa dig att enklare navigera i vår e-butik, så att du får full användning av alla våra smarta funktioner och enkelt finner den produkt eller information du söker. Så här handlar du på Kondomtorget.

Jag vill köpa slicklappar

Svar: Efterfrågan på slicklappar är ytterst liten, därför har vi på Kondomtorget varit tvungna att ta bort dessa från vårt sortiment. Av samma anledning kan det vara lika svårt att finna slicklappar i andra butiker. Om du väl lyckas hitta någon som säljer slicklappar, är de oftast väldigt dyra (15 - 25 kr /st.) och i en begränsad variation. Varför inte göra en egen slicklapp?

Gör kondomen till en slicklapp

Svar: Ta en kondom, skära bort toppen och dela den sedan längst med ena långsidan. Då får du en egen slicklapp! Ja, det är lite pill innan du kan komma igång med det härliga, men det är det enklaste och billigaste sättet att få tag på en slicklapp. Kondomer finns att köpa billigt och i nästan oändlig antal variationer - välj mellan smaksatta, räfflade, knottriga, tunna, tjocka, värmande eller kylande och allt du kan tänka dig. Dessutom finns det latexfria kondomer som är lämpliga för dig som inte tål latex. Gör det enkelt, billigt och spännande!

Hur får jag bäst bort spermafläckar?

Svar: Använd först kallt vatten och sedan diskmedel. Sedan varmt vatten och diskmedel. Om det är sängkläder eller ett klädesplagg, tvättar du det sedan som vanligt i tvättmaskinen.