Bloggsamarbete

Driver du en blogg eller har en egen hemsida och tycker om våra produkter och det sätt vi arbetar på? Nu har du möjligheten att blogga om våra produkter och få betalt! Det är väldigt enkelt och vi hjälper dig gärna att komma igång.

Publishers

Vi på Kondomtorget samarbetar gärna med dig som är bloggare och vi vill gärna göra din blogg mer lönsam. Därför vill vi att du fortsätter göra det du tycker om, vill säga bloggar. Uppmärksamma Kondomtorget för dina läsare eller skriv om de produkter som du själv tycker om, så lovar vi att belöna dig för ditt bloggande.

Kom igång som publisher

Vill du upptäcka ännu fler kampanjer eller veta mer om hur vårt bloggsamarbete fungerar? Läs mer på Bloggsamarbete, en tjänst som kopplar samman bloggare med e-handlare, leverantörer och tillverkare. På Bloggsamarbete hittar du även kampanjer från andra e-butiker.

Sociala medier

Det går utmärkt att tipsa dina vänner om Kondomtorget via sociala medier; Facebook, Twitter eller Google+. Allt du behöver göra är att kopiera din unika länk från Adrecord och dela den med dina vänner. Tänk på att varken vi eller dina vänner uppskattar att du spammar. Använd därför sunt förnuft och följ alltid de regler som gäller!

Missbruk av tjänst

Vid försök till bedrägeri eller annat missbruk av vår affiliatetjänst förbehåller vi oss rätten att neka användare tillgång till de tjänster som tillhandahålls. I grövre fall kommer även en polisanmälan att behandlas.

Adrecord

Har du frågor angående våra kampanjer, din ersättning eller eventuella tekniska problem är du alltid välkommen att kontakta Adrecord eller läsa mer på http://www.adrecord.com/documents/. Skulle du ha frågor om oss, vår e-butik eller våra produkter ber vi dig att kontakta oss.