Övrigt

11 artiklar

per sida

 • RFSU Daily Fresh 200 ml

  RFSU Daily Fresh är en extra mild och krämig intimtvätt speciellt utvecklad för daglig intimvård. Bevarar kroppens naturliga pH-balans och är extra skonsam för huden.

  Läs mer
 • RFSU Easy Shavin' Gel 200 ml

  RFSU Easy Shavin' – Intim Shaving Gel är en mjukgörande gel med glideffekt för rakning av intima områden. Easy Shavin' är en genomskinlig gel som inte löddrar, vilket gör att det är lätt att se var man rakar sig. Gelen är milt parfymerad och berikad med ängskrasse och kamomill.

  Läs mer
 • RFSU Nice n' Cool 50 ml

  RFSU Nice n' Cool – Intim After Shave är en gel som stryks på efter intimrakning. Svalkar skönt och absorberas lätt. Nice n' Cool återställer huden efter rakning.

  Gelen är milt parfymerad och berikad med kamomill, ängskrasse och alkohol som återställer huden, ger en kylande effekt och motverkar röda prickar.

  Läs mer
 • RFSU Hair Helper 50 ml

  RFSU Hair Helper – Intim After Care motverkar inåtväxande hår på bikinilinje, armhålor och ben med hjälp av fruktsyror som exfolierar (rengör) huden varsamt. Används regelbundet efter och mellan hårborttagningar.RFSU Hair Helper – Intim After Care har sex månaders hållbarhet efter att förpackningen har öppnats. Förvaras i rumstemperatur.

  Läs mer
 • RFSU Quick Fix 50 ml

  RFSU Quick Fix är en loation som ger en skonsam rakning utanför duschen och är anpassad för rakning av intima områden som dessutom fungerar lika bra på andra ställen.

  Läs mer
 • Graviditetstest - testa tidigt

  Graviditetstestet - testa tidigt är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på enbart några minuter. RFSU Graviditetstest - testa tidigt kan i ett tidigt stadie mäta mycket låga hormonhalter. RFSU Graviditetstest har utvecklats i samarbete med RFSU-kliniken och är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.

  Läs mer
 • RFSU Graviditetstest

  Graviditetstestet är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på enbart några minuter. RFSU Graviditetstestet kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför väldigt hög tillförlitlighet. RFSU Graviditetstest har utvecklats i samarbete med RFSU-kliniken och är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.

  Läs mer

  Börjar på: 69,00 kr

 • RFSU Digitalt Graviditetstest - extra tydligt

  Med RFSU digitala graviditetstest kan du själv enkelt och snabbt ta reda på om du är gravid. Du kan göra testet på eller efter den uteblivna menstruationens första dag. Säkrast är att mäta morgonurinen då den har högst hCG-koncentration. Testets känslighet är 25 mlU/ml. Digital svar med YES +/NO- symbol Observera kort datum: 2016-04-30 Läs mer
 • RFSU Ägglossningstest

  Ägglossningstestet är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på enbart några minuter. RFSU Ägglossningstestet kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför väldigt hög tillförlitlighet. RFSU Ägglossningstest har utvecklats i samarbete med RFSU-kliniken och är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.

  OBSERVERA! Kort datum. 2015-03-31

  Läs mer
 • Klamydiatest

  Känner du dig orolig? Har du haft oskyddat sex? Nu kan du snabbt råda bot på oron och ta reda på om du har klamydia. Du testar dig enkelt och snabbt med ett klamydiatest från RFSU. Du köper klamydiatestet och utför själv enkelt testet hemma. Det finns ett klamydiatest för kvinnor och ett klamydiatest för män.

  Läs mer

  Börjar på: 297,00 kr

  Slut i lager

 • RFSU Fun vibratorring

  RFSU Fun vibratorring är designad för att ge upp till 45 minuters njutning för både dig och din partner. Den är lätt att sätta på och stänga av efter behov. Prova er gärna fram hur ni bäst når maximal stimulans med Fun vibratorring.

  Läs mer

11 artiklar

per sida